Verjaardag

2024/07/05
Deel dit op
Karen Wijns KW Copywriting bestaat 1 jaar

Op 1 juli bestond mijn bedrijf 1 jaar. Hip hip hoera voor KW Copywriting!

In dat ene jaar is er veel gebeurd. Ik schreef een tiental websites, schreef boeken af en begon nieuwe, die ik ook meteen volledig schreef. 

De toekomst

Wat brengt de toekomst? Wel, ik hoop nog wat te groeien en met andere websitebouwers samen te werken zodat ik een meer constante stroom aan inkomsten heb. 
Op dit moment (om eerlijk te zijn de laatste twee maanden al) is het nogal rustig op dat front. Langs de ene kant maak ik mij daar zorgen over, want geen opdrachten = geen inkomsten. Langs de andere kant vind ik dit wel fijn want dan kan ik meer schrijven aan mijn boeken. 

En ik zal zeker nog meer boeken schrijven en afwerken. Mijn schrijfproces is immers niet rechtlijnig, nadat een boek geschreven is, moet het herschreven worden. En nog eens. En nog eens. En … Je begrijpt wat ik bedoel ;-)
Ik ben ook meestal aan meerdere boeken tegelijk aan het werken. Dat zorgt ervoor dat ik afwisseling heb. Het ene boek ben ik aan het herschrijven terwijl ik het andere voor de eerste keer uitwerk. 
Wat ik hoop voor dit jaar is dat ik mijn paranormale reeks kan herschrijven tot ik ze goed genoeg vind om naar een uitgever te sturen. Dat is mijn schrijfdoel voor het tweede jaar KW Copywriting. 

Het verleden

Zoals ik al zei, heb ik dit jaar een tiental websites geschreven. Daar heb ik veel uit geleerd. Ik heb kritiek gekregen, wat pijn deed. Maar het was nodig om te groeien. Om een betere copywriter te worden. Om betere websites te schrijven. 
Niet alle websites die ik heb geschreven, staan al online. Dus kan ik ze nog niet in mijn portfolio zetten, spijtig genoeg. Gelukkig ben ik er al wel voor betaald ;-)
Ik heb websites geschreven voor uiteenlopende beroepscategorieën, wat het boeiend hield. Dokters, installateurs van airco, dakwerkers … Ik vond het allemaal even leuk om te doen. 
En blogs. Ik heb elke maand een blog geschreven, waar ik best wel trots op ben. Het is immers moeilijk voor mij om zoiets vol te houden. Zeker wanneer ik dat eigenlijk niet zo graag doe. 

Dus kijk ik met trots terug op het voorbije jaar en ga ik volop voor het volgende jaar KW Copywriting!