Tijd voor een nieuwe blog!

2024/06/07
Deel dit op
Karen Wijns Auteur nieuwe boeken

Het is de eerste vrijdag van de maand en dus weer tijd voor een nieuwe blog. 

De twaalfde maand dat ik een blog post en dit is mijn veertiende blog. Nooit gedacht dat ik dit een jaar zou kunnen volhouden, maar het is mij gelukt! *Juicht*
Wat heb ik geleerd van al deze blogs? Wel, ik hou niet zo van bloggen. Zeker niet van de blogs waarvoor ik onderzoek moet doen. Dat duurt te lang, wordt saai … 
Waarom blijf ik dan bloggen? Het is goed voor de SEO, maar over dit beest vertel ik jullie meer in een volgende blog. 
Want ja, ik zal blijven bloggen. Want, weer, goed voor de SEO. En ik vermoed dat er ergens op deze planeet wel iemand is die mijn blogs leest. (Behalve ikzelf. Want ik lees ze terwijl ik ze schrijf, herwerk en post.) 

Dit is geen blog over SEO

Als deze blog niet over SEO gaat, waarover gaat ze dan wel? Wel, over mij en mijn schrijfsels! 
Ik heb de laatste maand geen nieuwe opdrachten gehad voor het schrijven van websites (*ooooooh*), wat wil zeggen dat ik veel tijd heb gehad om te schrijven aan mijn boeken (*jeeeeeej!*). 

En schrijven aan mijn boeken heb ik gedaan. Ik heb een hele reeks afgewerkt, wat wil zeggen dat ik twee novelles heb geschreven die een aanvulling vormen op de drie boeken die ik al geschreven had voor die reeks. 
Daarna ben ik begonnen aan een nieuw boek, ook een tweede boek maar in een andere reeks. 

Nieuwsgierig?

Ik zou jullie heel graag vertellen over de boeken die ik aan het schrijven ben, maar ik heb geleerd dat ik dan blokkeer. De verwachtingen van mijn lezers worden mij te veel. Dus zal ik het alleen maar toelichten in zeer algemente termen. 

De eerste reeks (dus die van 5 boeken) is in het genre paranormale romantiek. Dus nog altijd romantiek, want iets anders wil ik niet schrijven. Maar toch anders dan Hard tegen Hart. In deze boeken komt magie voor en mensen die in dieren kunnen veranderen (Wisselaars, zoals ik ze noem. Of shifters in het Engels). Dat niet alleen, ik heb zelfs een hele religie uitgevonden voor deze boeken. Wie weet word ik dus de nieuwste goeroe ;-)

De tweede reeks is gewoon hedendaagse romantiek. Het is een hervertelling van oude verhalen die nog steeds gelezen worden. Geen sprookjes, maar boeken van een bekende Engelse schrijfster. Meer zeg ik er niet over, anders loop ik weer vast.

De toekomst

Daarnaast heb ik nog veel ideeën voor andere boeken, zowel in de hedendaagse als in de paranormale romantiek. 

Daar zal ik snel aan beginnen, want ik zit een beetje vast met het schrijven van het tweede boek van de tweede reeks. Zie je, ik kan pas schrijven wanneer ik weet waar het verhaal naartoe gaat. En dat weet ik op dit moment niet. Ik weet niet hoe het verhaal verdergaat. Dus zit ik vast. 
Daarom zal ik aan een nieuw verhaal moeten beginnen of de eerste reeks waarvan sprake moeten herwerken. 

Maar geen nood, ik blijf schrijven :-)