Auteur

Als je even wilt ontsnappen aan de harde realiteit, zoek dan niet verder. Laat je meevoeren naar mijn droomwereld vol humor en romantiek!

Over Karen

Hallo, ik ben Karen Wijns. Ik verzin romantische verhalen en schrijf ze uit. 

Waarom ik dat doe? Omdat ik daar gelukkig van word. Dat is wat telt. Elke andere persoon die wegdroomt bij mijn romans is een extra kers op mijn schrijverstaart.

Hard tegen hart (Verborgen Agenda’s boek 1) kwam uit in augustus 2017. Voorlopig heb ik nog geen andere boeken uitgebracht, maar dat wil niet zeggen dat ik heb stilgezeten! Schrijven is en blijft mijn passie, dus kijk in de toekomst zeker uit naar mijn boeken. 

Hard tegen Hart (Verborgen Agenda's, boek 1)

Zijn liefde of haar leven. 

Prins Victor van Tolosa kan zijn ogen niet geloven. De privédetective die hun beveiliging zal moderniseren, is de verdwenen prinses Katharina van Saval! Eén blik is voldoende om het vuur van zijn passie aan te wakkeren. 

Hij gooit al zijn charmes in de strijd, zonder het verhoopte resultaat. Naarmate de tijd verstrijkt, leert hij meer over Katharina en haar verleden. Om hun ontluikende liefde te redden, moet hij haar laatste mysteries ontrafelen: waarom is ze jaren geleden gevlucht? En voor wie? 

Vanaf hun eerste ontmoeting weet Katharina dat Victor haar in moeilijkheden zal brengen. Koppig weigert ze haar vrijheid op het spel te zetten, zelfs niet voor een veel te aantrekkelijke man met smeulende groene ogen.

Wanneer ze toch dichter naar elkaar toe groeien, wordt ze voor een hartverscheurende keuze geplaatst. Wat ze ook doet, op het einde wacht verdriet. Want de vijand die haar al zo lang onverbiddelijk achtervolgt, zal pas stoppen als hij haar opnieuw in zijn klauwen heeft. En iedereen waar ze om geeft kan en zal tegen haar gebruikt worden …

Reviews voor Hard tegen Hart