Goed nieuws!

2023/12/01
Deel dit op
KW Copywriting Karen Wijns Auteur Goed nieuws blog

Ik heb fantastisch nieuws: gisteren heb ik de bevestiging gekregen dat Yools, de websitebouwer waarvoor ik al drie websites geschreven heb, met mij wil verdergaan. 

Dit wil dus zeggen dat ik regelmatig nieuwe opdrachten van hen zal krijgen! 

Uiteraard ben ik hier dolgelukkig mee, hierdoor zal ik veel leren en kan ik mijn portfolio verder uitbouwen. Ervaring opdoen is zo belangrijk voor een starter zoals ik! 

Tijd

Dit betekent ook dat ik mijn tijd beter zal moeten plannen, zodat ik niet meer op het allerlaatste moment mijn maandelijkse blogpost moet schrijven (zoals de voorbije twee maanden het geval was). 

Hopelijk zal ik ook sneller worden in het schrijven van websites, waardoor ik er minder tijd in moet steken. Want hoe sneller ik een website kan schrijven, hoe meer ik er kan doen per maand. 

Of hoe meer tijd er overblijft om te schrijven aan mijn romans. Want ja, dat doe ik ook nog wanneer ik kan (en dat is jammer genoeg niet zo vaak de laatste maanden). 

De voorbije maanden, terwijl ik aan de websites aan het schrijven was, heb ik gemerkt dat ik nogal traag ben. Het schrijven van een website duurt lang bij mij en vraagt veel energie. Waarschijnlijk omdat ik het zo goed wil doen …  

Ik zal moeten leren om minder na te kijken, denk ik. Mijn standaard ligt te hoog. Of nee, ik zal moeten leren om mijn standaard sneller te bereiken. Liefst al vanaf de eerste versie, maar dat zal een utopie blijven, vrees ik. 

Yools

Het leuke aan samenwerken met Yools is dat ik veel uiteenlopende opdrachten krijg. Ik heb al een website geschreven voor een bedrijf dat industriële filters maakt, voor een loodgieter/koeltechnicus en voor een IT-bedrijf. Zo blijf ik geïnteresseerd, want ik moet niet steeds over hetzelfde onderwerp schrijven. 

(Binnenkort zet ik de links naar de websites in mijn portfolio en kunnen jullie ze zelf bewonderen! Voorlopig staan ze nog niet online dus ik kan mijn werk nog niet met jullie delen.)

Een nadeel is dat ik hiervoor veel opzoekingswerk moet doen om te weten waarover ik schrijf. Zo wist ik niet eens wat industriële filters waren … Dank je wel, Google! 

Ik heb ook mijn manier van werken al moeten aanpassen. Mijn toenmalige werkwijze voldeed niet: ik schreef overbodige dingen, moest veel kopiëren en plakken, had moeite met de structuur van de website, … 

Ik heb al zoveel bijgeleerd! En ik ga blijven evolueren, daar ben ik zeker van.